RSS
email

Opinió de la Coia

Sóc una usuària freqüent de les compres i serveis on-line. Estic subscrita a diferents botigues on-line, tant d'outlets tipus Privalia, Ofertix, Buy-vip on hi compro bastant sovint i d'altres com són El Corte Inglés, Carrefour, Eismann, Game i també de viatges amb E-Dreams.
També faig la majoria de gestions bancàries on-line amb caixaterrassa.net, transferències, pagaments d'excursions dels meus fills.... sols em desplaço a l'entitat bancària per treure diners en efectiu (és una llàstima que no surtin els bitllets per l'impressora de casa com si fós un caixer automàtic!).
Les vacances de l'estiu, les reserves d'hotel de cap de setmana a la neu, els bitllets d'avió tot això ho faig on-line, ja fa molt de temps que no trepitjo una agència de viatges.
Quan he d'anar al teatre a Barcelona amb les amigues mentre els marits van al futbol, les entrades sempre les comprem per Servi-caixa.
Enguany, igual que en els darrers dos anys una gran majoria dels regals els he comprat on-line, no cal anar de botiga en botiga, pagar per poder aparcar el cotxe, fer cues per pagar.... comprar on-line és la millor forma d'aprofitar el temps ja que còmodament des de casa, amb poc temps i uns quants "clics" tens al teu abast tot el que vulguis i després t'ho porten a casa.

Bookmark and Share

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Programa Ende

Es tracta de l'apropament de les associacions de dones a les TIC. Aquesta iniciativa es troba dintre del Pla d’acció i desenvolupament de les polítiques de dones a Catalunya, el qual preveu estratègies per aconseguir que les dones de Catalunya tinguin accés als coneixements que suposin una millora de les seves condicions de vida.

El més interessant del 2on dia?