RSS
email

PROJECTE TU AJUDES

Jo ajudo, tu ajudes...vosaltres ajudeu... Sí, vosaltres ajudeu és la paraula màgica i gràcies a la vostra col·laboració amb els vostres vots la Caixa de Tarragona,actual CatalunyaCaixa amb el seu Projecte Tu Ajudes ens ha concedit 988€. Gràcies a tots i totes pel vostre suport i la vostra col·laboració.

I per recollir el conveni la nostra associació fou convidada a la Trobada Tu Ajudes 2011 a Tarragona. L'acte es va celebrar el dijous 16 de juny al Palau de Fires i Congressos.Més de 559 entitats es van aplegar a la Trobada.L'acte fou conduït per Xavier Graset, periodísta de Catalunya Ràdio, algunes de les entitats més votades van explicar les seves experiències i després va actuar l'actor Pep Plaza del programa de TV3 Crackòvia.En finalitzar ens vam traslladar a la Sala Polivalent per gaudir d'un aperitiu amenitzat amb música en directe.

De la nostra associació vam anar La Roser, La Felicitat i La Maria Lluïsa. Ens ho vam passar molt bé i vam riure molt.

Bookmark and Share

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Programa Ende

Es tracta de l'apropament de les associacions de dones a les TIC. Aquesta iniciativa es troba dintre del Pla d’acció i desenvolupament de les polítiques de dones a Catalunya, el qual preveu estratègies per aconseguir que les dones de Catalunya tinguin accés als coneixements que suposin una millora de les seves condicions de vida.

El més interessant del 2on dia?